مواد لازم
|
- 255 گرم تورتیلینی پنیری
- دو پیمانه گلچههای ریز بروکلی
- 425 گرم لوبیا سفید پخته شده
- ¼ پیمانه زیتون
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
- نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
- یک پیمانه گوجهفرنگی گیلاسی
- نصف پیمانه پنیر کمچرب
- ¼ پیمانه ریحان تازه
طرز تهیه
|
- در یک تابه عمیق و بزرگ، حدود 5 سانتیمتر آب بریزید و آن را بجوشانید. تورتیلینیها را درون آن بریزید و 7 تا 8 دقیقه بپزید تا نرم شوند. آنها را دایم هم بزنید. سپس بروکلیها را ضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر بپزید تا سبزیجات نیز نرم شوند.
- آنها را آبکش کنید و هردو را دوباره داخل تابه برگردانید.
- لوبیای سفید پخته شده، روغن زیتون، سرکه و فلفل قرمز را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. سپس حرارت را خاموش کنید و گوجهفرنگی، پنیر فتا و ریحان تازه رابه آنها بیفزایید و سرو کنید.
ارزش غذایی
|
- کالری: 397
- چربی: 14 گرم
- کلسترول: 44 میلیگرم
- سدیم: 665 میلیگرم
- کربوهیدرات: 49 گرم
- فیبر: 11 گرم
- قند: 8 گرم
- پروتئین: 19 گرم