مواد لازم
|
- 600 گرم کلم بروکسل خرد شده
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
- نصف قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز
- عسل
- سرکه سفید
طرز تهیه
|
- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.
- کلمهای بروکسل را پس از شستن، از وسط دو نیم کنید. آنها را با روغن زیتون داخل تابه بزرگ و روی حرارت ملایم تفت دهید. نمک، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید.
- آنها را درون ظرف مناسب فر بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید. پس از این که برشته و طلایی شدند از فر خارج کنید.
- پس از خنک شدن روی آنها سرکه و عسل بریزید و سرو کنید.