- 600 گرم استیک گوشت (بدون استخوان)
- 3 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
- 1/3 پیمانه آبلیموترش
- 1/3 پیمانه عسل
- یک قاشق غذاخوری ترخون تازه خرد شده
- یک حبه سیر رنده شده
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 12 تکه طالبی مکعبی به اندازه 3 سانتیمتر
- 12 تکه ملون مکعبی به اندازه 3 سانتیمتر
- 170 گرم ماست کمچرب
- 6 عدد نان لواش
طرز تهیه
|
- تکههای گوشت را درون کیسه زیپدار قرار دهید. برای تهیه سسی که قرار است گوشت را درون آن بخوابانید، در یک کاسه بزرگ دو قاشق چایخوری پوست لیموترش، آب لیموترش، عسل، دو قاشق چایخوری ترخون، سیر، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. ¼ پیمانه از سس را نگه دارید و بقیه آن را درون کیسه گوشت بریزید. در کیسه را ببندید و حسابی تکان دهید تا همه سس به همه گوشتها برسد. آنها را به مدت 1.5 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شوند. سپس آنها را از کیسه خارج کنید و مواد اضافه را از گوشتها بگیرید.
- در سیخهای چوبی، یکی در میان یک تکه گوشت، طالبی و ملون قرار دهید. آنها را مستقما روی کبابپز و زغال به مدت 12 تا 15 دقیقه کباب کنید تا گوشت کاملا پخته شود. برای اینکه سیخها روی حرارت نسوزند، از قبل نیم ساعت در آب خیس کنید.
- بقیه سس را روی کبابها بمالید. بقیه ترخون و پوست لیموترش را درون ماست بریزید و به همراه گوشت و نان سرو کنید.
ارزش غذایی
|
- کالری: 409
- چربی: 6 گرم
- کلسترول: 62 میلیگرم
- کربوهیدرات: 62 گرم
- پروتئین: 27 گرم
- قند: 27 گرم
- فیبر: 3 گرم
- سدیم: 616 میلیگرم