- روغن
- 150 گرم اسفناج خرد شده
- 110 گرم پنیر خامهای کمچرب
- دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
- دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 400 گرم خمیر پیراشکی آماده
- یک عدد سفیده تخممرغ
- یک قاشق غذاخوری آب
- یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
|
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر دو ورق فویل بچینید، روی آن را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
- برای تهیه مواد میانی کالزونه، در یک کاسه متوسط، اسفناج، پنیر خامهای، دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، پیازچه و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.
- خمیر پیتزا یا خمیر پیراشکی را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل باز کنید. با چاقوی تیز و ارهای، از آن 25 عدد مربع 7.5 سانتیمتری برش دهید. یک قاشق چایخوری سرخالی از مواد را در مرکز هر مربع قرار دهید.
- در یک کاسه کوچک، سفیده تخممرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید. با قلممو از این مخلوط روی لبههای خمیرها بمالید. یک گوشه از مربع را روی گوشه دیگر آن قرار دهید تا شکل مثلث ایجاد شود. لبههای خمیر را با دست فشار دهید تا دولایه خمیر به هم بچسبند. با چنگال نیز میتوانید لبههای آن را شکل دهید.
- کالزونهها را درون سینی فر بچینید. با چنگال روی سطح آنها سوراخ ایجاد کنید و سپس از مخلوط سفیده تخممرغ روی آنها بمالید. یک قاشق چایخوری پنیر پارمسان باقیمانده را روی آنها بپاشید و سینی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح کالزونهها به طور کامل طلایی شود.
- این غذا را باید گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
|
- کالری: 56
- چربی: 2 گرم
- کلسترول: 4 میلیگرم
- کربوهیدرات: 8 گرم
- پروتئین: 2 گرم
- قند: 2 گرم
- فیبر: 0 گرم
- سدیم: 125 میلیگرم