- 500 گرم مرغ سوخاری
- یک عدد پیاز متوسط خلالی
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1/3 پیمانه سرکه سیب
- نصف پیمانه سس گوجهفرنگی
- 3 قاشق غذاخوری فلفل سبز خرد شده
- دو قاشق غذاخوری آویشن تازه
- دو قاشق غذاخوری شربت قند
- دو قاشق غذاخوری آب
- نصف قاشق چایخوری نمک
- 6 عدد نان همبرگر
طرز تهیه
|
- گوشتهای مرغ را ریشریش کنید. همه پوست و استخوانها را دور بریزید.
- در یک تابه بزرگ، پیاز را در روغن و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آنها را دایم هم بزنید. سرکه را اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید.
- سس گوجهفرنگی، فلفل، آویشن، شربت قند، آب و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به طور کامل با یکدیگر مخلوط شوند.
- مواد را داخل نانهای همبرگر قرار دهید. روی آنها خیارشور بگذارید و سرو کنید.
ارزش غذایی
|
- کالری: 668
- چربی: 18 گرم
- کلسترول: 126 میلیگرم
- کربوهیدرات: 76 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 50 گرم
- سدیم: 1485 میلیگرم